Beoordelingen 

Service
9,1
329 commentaren van in totaal 329 beoordelingen
Dhr. K.J. Jager
07-11-2019
10

Ben, zoals altijd, uitstekend geholpen.

Marijke Gehin (Meppel)
07-11-2019
10

Ze zijn zeer klantvriendelijk. Niet duur. Je kunt er ten aller tijde terecht met problemen aan de auto. Spreken netjes een prijs met je af. Bellen van te voren over extra kosten. Geven altijd kostenloos een leenauto mee. Hebben een goede service.

Piet Kalteren (Nieuwleusen)
05-11-2019
9

Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Kalkhoven
23-10-2019
10

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.

Nico (Rouveen)
09-10-2019
9

Deze garage doet wat ze zeggen, ze komen klantvriendelijk en klantgericht over.

Dhr schreurs (Zwolle)
09-10-2019
10

Perfecte garage waar de klant nog koning is

E.de groot (Dalfsen)
04-09-2019
9

Omdat het een goede garage is,vakbekwaam personeel en goede afwikkeling.Ontvangst garage zeer goed.

Johan Jonkman
03-09-2019
10

Super bedrijf, goede service en buitengewoon vriendelijk

G.Kroese (IJsselmuiden)
03-09-2019
9

Goede,snelle service. Goede en prima uitleg en behandeling.! Altijd meedenken met de klant!

Marion Scholten (Zwolle)
03-09-2019
9

BetrouwbaarVriendelijkMeedenkend

dhr w ten klooster (nieuwleusen)
27-08-2019
9

zeer tevreden

Piet Maes (Staphorst)
16-08-2019
9

Garagebedrijf Korterink is een laagdrempelige organisatie, waar je gemakkelijk binnenloopt en hartelijk wordt ontvangen.Er wordt goed gecommuniceerd als er werkzaamheden uitgevoerd moeten worden die buiten de reikwijdte van de reguliere onderhoudsbeurt vallen. Ook het personeel in de werkplaats is gemakkelijk bereikbaar en werkt uitermate deskundig.

H.J.Bouwknedgt (Meppel)
07-08-2019
10

Aangezien wij sinds 1971 een tevreden klant zijn bij Korterink B.V.

H J Baretls
24-07-2019
10

zeer goede ervaring met directie en personeel

Jack Dils (Hasselt)
15-07-2019
10

Deze dealer heeft klant op eerste plaats en service hoog in het vaandel. Dit is een garage met vakbekwame medewerkers en samen hebben ze heel wat dienstjaren. Dit is een no nonsens garage en een betrouwbaar adres voor uw auto.

rgjw.hofstede (genemuiden)
21-06-2019
10

altijd goeie afspraken en op tijd gereed en vriendelijke contacten en goede overlegcontacten en niets op aan te merken.

John Augustus (Zwolle)
14-06-2019
9

uitstekende uitstraling, bekwaam en betrokken personeel. Komt zeer betrouwbaar over.

mevr t haan van der veen (zwolle)
31-05-2019
9

alles gaat zoals is afgesproken

Zijn bekend
10-05-2019
10

Deze garage +Het personeel is betrouwbaar. Niets ontbreekt hen voor uitleg, koffie staat altijd klaar.

K.J. Jager
08-05-2019
10

Ik word altijd uitstekend geholpen. Dit geldt zowel voor de afdeling verkoop, voor de receptie en voor de werkplaats.

A. Petres (Dalfsen)
03-05-2019
8

een zeer betrouwbaar adres

Arthur van Veen (Zwolle)
24-04-2019
8

Klantvriendelijk, kwaliteit. Flexibel, betrouwbaar. Kundig

Ben van der Vegte (Hasselt)
24-04-2019
10

Een goed bedrijf met hele vakkundige mensen. Open en eerlijk in adviezen en altijd coulant naar de klant.Altijd een leenauto te krijgen en de koffie is prima! Het bedrijf is professioneel, een mooie moderne showroom en zit op een mooie goed bereikbare lokatie.

W.Kroese (Zwolle)
18-04-2019
9

Garage Korterink Rouveen is een prima Toyota dealer / garage. Vriendelijk, professioneel met een no-nonense mentaliteit.

Mw.vd Valk (Utrecht)
09-04-2019
10

Betrouwbaar en vriendelijk.

dhr.A.W.Buis
21-02-2019
9

Plezierige en prettige ontvangst ontvangst en wachttijd voor de "kleine"beurt viel mee.

M de Vries (Meppel )
20-02-2019
10

Betrouwbaar

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
20-02-2019
10

Hele goede service.

L.J. Luten (Dedemsvaart)
14-02-2019
9

Prima en correcte behandeling.

J.W.ten Brinke (Zwolle.)
14-02-2019
9

Gezien de altijd correcte behandeling en een goed overleg met de cliënt. Bij de kleine onderhoudsbeurt kan men rustig wachten in een prettige ruimte en onder het genot van een kopje koffie. Doet dus prettig aan.

Hilco Beute (Hasselt)
03-02-2019
9

Heel goede ontvangst.Kunnen en luisteren goed naar de klant.

M. F. Bos (Dalfsen)
23-01-2019
10

Hier word je keurig geholpen: ze kennen je auto, je weet wat er aan gedaan wordt, prima wachtruimte of leenauto, uitleg bij de nota. Wat wil je nog meer!

J. Ten Kate (Nieuwleusen)
23-01-2019
9

Kortrijk heeft zeer ervaren klantvriendelijke werknemers

mevr. H.Camfferman (Zwolle)
04-01-2019
9

Vriendelijke behandeling

Dhr. Arends
04-01-2019
10

Vriendelijke medewerkers, normale prijzen. Men geeft goed advies en men komt op mij betrouwbaar over.

bart bakker (genemuiden)
04-01-2019
10

je wordt altijd vriendelijk behandelt koffie of wat anders staat altijd klaar zeer te vreden

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
19-12-2018
10

Garage met kennnis. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. En zij zetten net even dat stapje harder zodat je het gevoel ook hebt dat je als klant gezien wordt.

Grietje Hoogers (Zwolle)
14-12-2018
9

Voor mij is het geen straf om naar de garagebedrijf Korterink te gaan. Als ik blijf wachten wordt mij direct koffie aangeboden en er is ook wel even tijd voor een praatje en dat hoeft niet over auto`s te gaan.Al met al geen negatieve commentaar.

Jan van der Kolk (Zwolle, Aalanden.)
14-12-2018
9

goede service vriendelijk personeel en lekkere koffie

J W Doggen
14-12-2018
9

Ik ben er al 45 jaar. Dat zegt genoeg.

Dhr. J.Visscher (Zwolle)
13-12-2018
10

Uitstekende service; zeer prettige mensen; prima outillage

J.W Luijendijk (Hasselt )
05-12-2018
9

Zee bekwame mede werkers zeer vriendelijkMee levend en goede ontvangst bij de receptie had zo door

W.P.Swart (Meppel)
05-12-2018
10

Auris in N Holland gekocht. Onderhoud door afstand van Meppel problematisch. Korterink uitgekozen omdat deze garage mij gratis had geholpen bij 2 kleine problemen met de Auris hoewel ik geen klant was. Vriendelijke ontvangst, deskundigheid en nabijheid van onze woonplaats gaven de doorslag voor de keuze.

C. Bakker (Assen)
05-12-2018
10

Bij afspraken per telefoon wordt een duidelijke dag en tijd afgesproken. Er is steeds een vriendelijk ontvangst. Er wordt koffie aangeboden. Er is een keurige gelegenheid om gedurende de wachttijd te verblijven.

John Augustus (Zwolle)
30-11-2018
9

Menselijke benadering, persoonlijke touch.

Mevr. Gehin (Meppel)
30-11-2018
8

Ze waren veel langer bezig dan ze afgesproken hadden. Er was 1 lampje stuk, maar het was beter om dan beide lampjes te vervangen zowel links als rechts. Zodat ze even fel zouden branden, maar dan moeten ze ze wel testen, want dezelfde dag bleek dat degene die stuk was geweest, weer minder fel brandde.

Erik Schreuder (ZWOLLE )
23-11-2018
9

Al jaren tevreden klant, zeker al 6 Toyota's lang.

N Harke (Rouveen)
16-11-2018
9

Goede service, vriendelijk en kundig personeel

J.T (H)
14-11-2018
8

Goede service, goed bereikbaar. Klantvriendelijk. Maar aan de dure kant.

Pia kramer (Urk)
14-11-2018
10

Een bedrijf met een goede service en klantvriendelijkheid.

Leo Timmer (Zwolle)
09-11-2018
9

Kundig personeel. Zeer netjes en verzorgd. Met de klanten meedenken en adviseren.

Dhr. Kuijt (Meppel)
09-11-2018
10

Goede service, fijne ontvangst en kundig personeel.

peter van eerde (zwartsluis)
09-11-2018
10

Omdat dit een super goede garage is vriendelijk en zeer goede monteurs en medewerkers deze staan altijd voor je klaar.

mevr G.Roos. v. d.Louw (nieuwleusen)
09-11-2018
10

Het is daar prima.

Nico (Rouveen)
02-11-2018
10

Altijd goed geholpen, tijdig gebeld als kosten mogelijk gaan tegenvallen, klantvriendelijk en goede service.

Mevr. Kalkhoven
02-11-2018
10

Ik ben al jaren zeer tevreden over mijn garage. Kom er graag.

P.Kalteren (Nieuwleusen)
02-11-2018
9

1. Vakwerk 2. Klantvriendelijk.

Jippe Hoekstra (Rouveen)
29-10-2018
9

Deskundige medewerkers, vriendelijk en correct.

Mevr. M. Kroon (Zwolle)
17-10-2018
10

Zeer vriendelijke mensen die er werken en altijd bereid je direct te helpen.

B.Gerrits (zwolle)
17-10-2018
10

Bij deze garage is alles dik in orde.

Ton ten Berge (Zwolle)
05-10-2018
9

De garage is zeker klant vriendelijk, je bent geen nr. maar een klant.

g de witte (staphorst)
28-09-2018
8

goede service

Kees Jansen (Hasselt)
25-09-2018
9

Zeer klantvriendelijk en persoonlijke interesse.

GERRIT VAN Dijk
19-09-2018
9

Ze zijn klant vriendelijk en correct

Zandstra (Kampen )
19-09-2018
10

Altijd vertrouwd,goede service,prettige en vakbekwame medewerkers Kortom 100% tevreden

Mevr. Reinders (Rijssen)
13-09-2018
9

Goede service, vriendelijke medewerkers

J. Scheper (Zwolle )
13-09-2018
6

Jawel , want ik wil niet voor de flauwekul alles opnieuw schrijven

Dhr. M.J. Jager (Zwolle)
06-09-2018
10

Prima garagebedrijf waar ik al vele jaren kom en waar ik altijd correct wordt geholpen. Waar nodig vindt er overleg plaats over de werkzaamheden.

Jan Bouwmeester (Rouveen)
28-08-2018
10

Heel goed en plezierig om gaan met klanten.

fam. Stegeman (Rouveen)
08-08-2018
8

we zijn al 50 jaar bekend bij deze dealer. Het personeel is altijd vriendelijk en bereid om mee te denken. Daarnaast informeren ze altijd goed over de kosten etc. Als we de auto weer ophalen ( na bijv. na een APK beurt) weten we dat het goed zit!

h de lange (zwolle)
01-08-2018
10

vriendelijk correct en leveren goed werk af.

H.J.Bouwknegt (Meppel)
18-07-2018
8

ben reeds 45 jaar klant bij Korterink

van Engen (STAPHORST)
18-07-2018
9

Doen wat er gedaan moet worden.

K.J. Jager (Zwolle)
13-07-2018
10

Prima autobedrijf. Komt de gemaakte afspraken na en biedt een uitstekende service.

Marty Lenting (Zwolle)
13-06-2018
9

Betrouwbaar, klantvriendelijk, denkt mee met client

Roel (Hasselt)
11-06-2018
9

Kent de klant (en auto), vriendelijk, duidelijk en goede communicatie. Altijd een gratis leenauto mogelijk.

H. Dunnink
06-06-2018
8

Goede service, ze denken met je mee, ze kennen je persoonlijk, ze bellen als er extra werkzaamheden gedaan moeten worden die niet vooraf zijn afgesproken

Dhr. A.J. de Jonge (Staphorst)
24-05-2018
8

Ik vindt het een leuk bedrijf, klantvriendelijk personeel en uitstraling. Bieden een goeie service.

Ge Klompjan (Nieuwleusen)
24-05-2018
8

is goed daar

H.J.Bouwknegt (Meppel)
24-05-2018
8

zie vorig opmerkingen

Dhr G verheule (Nieuwleusen)
22-05-2018
9

ja omdat we al 32 jaar tevreden zijn.

J.van den Berg (Zwolle)
18-05-2018
9

Sympathieke benadering en deskundigheid van het totale personeel tegen de eigenaar van de auto !

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
17-05-2018
10

Korterink is een bedrijf dat zich zeer klantvriendelijk opstelt en die er hun uiterste best voor doen om je met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Bij koop en bij reparatie zeer professioneel te werk gaan. Top garage.

H. J. Boeve
09-05-2018
9

Een garage waarbij men met je meedenkt, vriendelijk en behulpzaam is.

G.J.Vekdman (Zwolle)
02-05-2018
9

Een goeie betrouwbare garage

roelof koobs (staphorst)
25-04-2018
10

zeer goed geholpen al die jaren.wij zij daar kind aan huis ook met het personeel.

Kuiper (Zwolle)
18-04-2018
10

Ik tevreden ben

Fam. Jansen (Zwolle)
18-04-2018
9

Al meer dan 35 jaar klant bij garage Korterink en meer dan 35 jaar zeer tevreden in alles wat ze doen aan mijn auto. Ook denken ze met ons mee en dat stellen we zeer op prijs.

E vos (Zwolle)
18-04-2018
9

Het is een garage waar je je thuis voelt. Als je aan komt word je gelijk opgevangen, en vriendelijk te woord gestaan.Kunt gelijk aan de koffie of thee, en als er iets is met de auto dan komt gelijk een monteur die je verteld wat er loos is.Fijne medewerkers daar, (allemaal).zei verdienen een pluim.

willem de jonge (genemuiden)
18-04-2018
8

altyd een leen auto. goede service,

Frans Stapel (Staphorst)
12-04-2018
8

alles in de beoordeling meenemend kunnen de eerder gegeven cijfers 7 in zijn totaliteit als een 8 bepaald worden

Jan Schoemaker (Nieuwleusen)
28-03-2018
9

Goede persoonlijke benadering

G.Compagner (Seringenhof 42 Rouveen)
28-03-2018
10

Voor mij is dit een vertrouwd adres.

G.kroese (Ijsselmuiden)
23-03-2018
10

Altijd correct, snel en correct behandeld. Zelfs een rondleiding door het pand gehad van de oprichter van het bedrijf. Bedankt voor deze persoonlijke aandacht en uitleg!

Hennie van Rossum (Zwolle)
22-03-2018
8

ik vind 8 een heel mooi cijfer

Dhr G. Duijst (Hasselt)
07-03-2018
10

De mensen van Garage bedrijf Korterink Rouveen zijn behulpzaam, vakbekwaam en vriendelijk. Zeer tevreden.

J.W.ten Brinke (Zwolle.)
28-02-2018
9

Zowel met afspraak maken voor een beurt en tijdens de werkzaamheden van deze beurt en APK,is er een goede communicatie met de klant. Klant vriendelijke behandeling.

Fam. van Dijk
28-02-2018
9

werd snel en goed geholpen. kreeg uitleg wat er mis was. Ook had ik een lakstift besteld welke niet in voorraad was en daarom kreeg ik van de dealer een speciaal voor mij gemaakt busje lak gratis mee

Gerrit Jan Pullen (Staphorst)
27-02-2018
10

Garage Korterink is een bedrijf die de klant erg belangrijk vindt. Service en onderhoud zeer goed. Wat ze beloven komen ze na. Iedereen super aardig. Gewoon zo door gaan.

Anoniem
10-01-2018
10

Schoon. Vriendelijk. Bekwaam. Gezellig. Klantvriendelijk. Solidair. Behulpzaam

Anoniem
03-01-2018
10

omdat dit een Toyota familie garage is

Ton Reijntjens (Marknesse)
03-01-2018
8

De verwachtigen worden waargemaakt.

Anoniem
28-12-2017
9

omdat wij tevreden zijn .

M.F. Bos (Dalfsen)
27-12-2017
10

Prima garage: kennis van zaken, correcte afhandeling, nette omgang met de klant

Anoniem
20-12-2017
9

alles is goed voor elkaar

J. Hulleman (Ruinerwold.)
20-12-2017
9

Betrouwbaar.

Meneer Rutgers (Zwolle)
20-12-2017
10

Vriendelijke medewerkers.

Gerrits (zwolle)
13-12-2017
10

Goeie klantvriendelijke service

Anoniem
13-12-2017
8

altijd prettige contacten en begrip voor de klant

Anoniem
13-12-2017
10

Kom al vele jaren bij dit garagebedrijf. Word altijd correct behandeld. Afspraken worden keurig nagekomen en onderhoud en reparaties volgens afspraak verricht. Ik hoef nooit terug omdat er iets niet afdoende is opgelost.

J A Luijendijk (joop) ( 8061KJ 15 Hasselt )
06-12-2017
9

Je kan geen beter garage vinden die zo betrouwbaar is als Korterink, je bent niet zo maar al 26 jaar klant en de klant is daar konning be goed tevreden daar

Anoniem
06-12-2017
9

al 40 jaar tevreden over de service van Garage Korterink

Anoniem
29-11-2017
9

nooit klachten en de prettige bijna vriendschappelijke bvelangstellende sfeer.

Jan van der Kolk (Zwolle)
29-11-2017
9

prettige garage met deskundig en vriendelijk personeel

G.Hoogers-Smit (Zwolle)
22-11-2017
9

Ik ben tevreden met de handelingen die er uitgevoerd worden en de rekening wordt uitgelegd hoe ze aan het bedrag komenen er is altijd koffie en er is wat te lezen. Korterink komt altijd een praatje maken, het is er gewoon gezellig

Hans Albers (Hasselt)
15-11-2017
9

Een zaak die past in deze omgeving. Duidelijkheid, vriendelijkheid en kent haar klanten

Ton ten Berge (Zwolle)
10-11-2017
9

Je wordt er als klant behandeld, en problemen worden in overleg afgehandeld.

Henk Jan van Delden (Genemuiden)
08-11-2017
8

Vragen met betrekking tot serviceverlening worden vlot afgewimpeld. Heb al 2x een nieuwe vloermat bestuurderskant nodig gehad. 3e nu weer door gesleten. Kwaliteit zeer slecht!

Minie kroon (Zwolle)
02-11-2017
10

Omdat de sfeer altijd goed is en ik altijd erg correct word geholpen.

w ten klooster (nieuwleusen)
26-10-2017
10

goed service,vriendelijk personeel.we zijn zeer tevreden.

Anoniem
25-10-2017
9

De goede service, de vriendelijke bediening, het meedenken en de openheid

Anoniem
25-10-2017
10

Fijne garage waar je altijd uitstekend geholpen wordt

P.Kalteren (Nieuwleusen)
25-10-2017
8

Goede vakmensen.Vriendelijke contacten.Zeer positief.

Mame (Staphorst)
19-10-2017
8

Prima zaak. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Anoniem
18-10-2017
9

Als er vooraf een bedrag wordt afgesproken moet dit inclusief btw zijn en arbeidsloon. Nu dachten we goedkoop uit te zijn en viel dit dik tegen.

Leo Timmer (Zwolle)
18-10-2017
8

Goede service.Vriendelijk en vak bekwaam personeel.Een aanrader voor elke auto liefhebber.

Anoniem
16-10-2017
8

Super service en erg klantvriendelijk, maar wel prijzig!

Jan Scheper (Zwolle )
11-10-2017
8

Een correcte , deskundige , betrouwbare dealer

J ten Kate (Nieuwleusen)
29-09-2017
9

Garagebedrijf korterink heb ik ervaren als een net en correct en klantvriendelijk bedrijf

Anoniem
14-09-2017
9

Al jaren klant en komen gemaakte afspraken na. Goede persoonlijk contact met zowel receptie als werkplaats.

Anoniem
14-09-2017
9

Als je binnenkomt weet men wie je bent; ze begroeten je met je naam. Ik kom er dan ook al jaren. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Ze doen hun werk goed en dat merk je als je na een beurt met je auto wegrijdt.

Anoniem
07-09-2017
9

het een prettige garage met vakbekwaam personeel met altijd een luisterend oor m.b.t. de problemen.Voor kleine reparatie is altijd plaats. bovendien is een een uitstekende gelegenheid om tijdens een kleine rep. bij de receptie te wachten

J VAN DEN BERG (ZWOLLE)
07-09-2017
9

kortom prima service en correct wordt je geholpen.altijd vriendelijk en je bent daar nog echt klant en geen nummer.

Herman van den Berg (Hattem)
31-08-2017
10

Vriendelijke en vakkundige mensen die doen wat ze beloven.

Dijksma (Meppel )
23-08-2017
10

Super goede ontvangst en prima garage

Bert Oostindie (Hasselt)
15-08-2017
9

Degelijke en betrouwbare garage. Vriendelijjk en hulpvaardig personeel. Het onderhoud wordt altijd afdoende uitgevoerd.

Mevr Nijkamp
09-08-2017
10

reparatie roestplek is conform prijs uitstekend afgehandeld. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang.

Jennie van den Berg (Hattem)
07-08-2017
9

Goede service, goede sfeer

Cees van Beek (Genemuiden)
02-08-2017
8

gewoon klantvriendelijkheid zit in de genen van dit bedrijf, denk ik

Dhr. L woning (Genemuiden)
02-08-2017
8

Bij dit bedrijf geef ik mijn Prius graag in onderhoud

Anoniem
02-08-2017
8

Tevreden

H.J.Bouwknegt (Meppel)
24-07-2017
10

omdat ik al jaren tevreden ben .

Dhr. H. Bouwmeester (Meppel)
17-07-2017
10

Zoals al eerder gezegd: Ik kom hier al bijna 50 jaar op het erf. Heb heel goede contacten zowel met de leiding als het personeel.
Kan altijd binnen korte tijd terecht met eventuele vragen of werkzaamheden.

Anoniem
12-07-2017
10

Vriendelijke mensen. Goede service en onderhoud auto.

Marco Dunnik (Staphorst)
27-06-2017
9

dit is een garage die de afspraken na komt en nooit te duur

Anoniem
20-06-2017
10

Prima service, prettige mensen. Ik wordt altijd uitstekend geholpen.

Anoniem
09-06-2017
9

u kunt bij garage Korterink er op rekenen dat de reparaties goed en eerlijk worden uitgevoerd

Anoniem
07-06-2017
9

Goed, betrouwbaar, eerlijk

Anoniem
24-05-2017
9

Ik ben zeer tevreden over deze betrouwbare dealer en heb waardering voor het vriendelijke personeel

Anoniem
17-05-2017
8

Goede service en klantvriendelijk!

Anoniem
17-05-2017
8

net en correct

Anoniem
17-05-2017
9

Correct , zoals vele jaren al. Hoop dat het zo zal blijven.

Henk Klasen (Genemuiden)
15-05-2017
8

Mooi bedrijf met gemoedelijke medewerkers

b.k.bakker (genemuiden)
11-05-2017
10

je wordt over kanten goed ontvangen en geholpen door iedereen die daar is

Anneke Rijfkogel (Hasselt)
08-05-2017
9

Wordt altijd prima geholpen en zeer vriendelijk

Jan van der Kolk (Zwolle)
03-05-2017
9

garage met vriendelijk personeel en altijd aanbieding van een kop koffie.
receptie vriendelijk en behulpzaam.

Anoniem
03-05-2017
9

zeer tevreden over deskundigheid en klantvriendelijkheid

Jan Visscher (Zwolle)
03-05-2017
10

Dealer van grote klasse. Zowel in de showroom, in de werkplaats als aan de balie.

A. Petres (Dalfsen)
26-04-2017
8

geef ze maar een lintje

K.J. Jager (Zwolle)
19-04-2017
10

Garagebedrijf waar ik al jaren kom en waar ik altijd uitstekend wordt geholpen door deskundige medewerkers. Als dat nodig is wordt er met mij overlegd over de uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten.

martin schiphorst (nieuwleusen)
19-04-2017
9

wordt altijd correct en vriendelijk geholpen

dhr M Schiphorst (nieuwleusen)
06-04-2017
9

zijn altijd vriendelijk wordt netjes geholpen ook voor kleine probleempjes staan ze altijd klaar

H.schelhaas (Hasselt)
05-04-2017
10

Omdat ze zo goed zijn

Anoniem
05-04-2017
10

Goede en snelle service

Anoniem
03-04-2017
9

Ruim 25 jaar klant;Goede service, klant vriendelijk

Anoniem
28-03-2017
10

omdat ik zeer tevreden ben.

Herman Scholten (Hasselt)
27-03-2017
8

Zeer open en hartelijk

G.Compagner (Staphorst.)
27-03-2017
10

Deze mensen komen een gemaakte afsprak vokomen na.

A.G.Benjamins (Hoogeveen)
23-03-2017
9

Leuk onvangst goede afspraken goed overleg ten opzichte van het onderhoud

Anoniem
09-03-2017
9

Het is een vertrouwd en bekend adres met goede, persoonlijke service

Wim ten Brinke (Zwolle)
08-03-2017
9

Afspraken worden altijd correct nagekomen en anders word met de cliënt overleg gepleegd.
Als je even moet wachten staat altijd de koffie klaar.

Sylvia Heetla (Meppel)
08-03-2017
10

Goede service, erg klantvriendelijk. Kundig personeel en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het principe "klant is koning" wordt hier nog gehanteerd.

Anoniem
01-03-2017
9

Betrouwbaar en gekwalificeed personeel

Anoniem
15-02-2017
9

service,ontvangst koffie tijdens het wachten

B. ten Have (Wezep)
19-12-2016
9

Klantvriendelijk

Anoniem
14-12-2016
8

een goed service en vriendelijke personeel

Anoniem
24-11-2016
10

ik ben al vele jaren een trouwe en tevreden klant en voel me bijna lid van de korterink familie.

Jan Visscher (Zwolle)
14-11-2016
10

Correcte "bediening". Fijne mensen. Juiste uitleg van uitgevoerde werkzaamheden. Gewoon, uitstekend , gezellig, "gewoon"bedrijf!

Ton ten Berge (Zwolle)
14-11-2016
9

Omdat deze dealer voor mij een prettige garage is die altijd voor mij klaar staat als het nodig mocht zijn.

Dhr. K.J. Jager (Zwolle)
20-07-2016
10

We worden altijd uitstekend geholpen. Afspraak is afspraak en de gegeven informatie is altijd voldoende en correct.

Anoniem
14-07-2016
10

Personeel, kantoor, receptie en directie zeer vriendelijk en duidelijk. Alle afspraken worden nagekomen, indien de kosten hoger worden als normaal wordt hier over contact opgenomen en besproken hoe verder, repareren indien risico wordt gelopen, of wachten tot de volgende beurt bij geen risico en met de hogere kosten rekening kan worden gehouden.

R (Hasselt)
22-06-2016
8

Vriendelijk te woord gestaan, vooraf duidelijke uitleg van het de benodigde werkzaamheden met prijsopgave. Gratis leenauto. Kortom: Uitstekende service!

HR GJ HUP (KAMPEN)
21-06-2016
9

goede service ,s uitleg weet waar je aan toe bent !! klantvriendelijk !!

Anoniem
08-06-2016
9

mijn auto werd gehaald en snel gerepareerd

Anoniem
08-06-2016
8

Persoonlijk, niet autoritair, gedrag.

Henk Hooiveld (Zwolle)
25-05-2016
10

De dealer is betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam

Jaap van den Berg (Zwolle)
18-05-2016
9

Mijn ervaringen vanuit de laatste 45 ! jaar zijn zeer positief, zowel in benadering als in uitvoering !
Het contact met leiding en medewerkers is prima en in gedachten zou ik net zo goed een tien kunnen geven, maar ja na deze tekst zou ik ook kunnen denken, heb ik nooit iets aan te merken ?

Rudi de Groot (Zwolle)
10-05-2016
10

Alle afspraken met personeel worden altijd correct uitgevoerd.
Auto is altijd klaar volgens de afspraak. Altijd leenauto voor mij beschikbaar. Prima inruil waardes van de auto bij aanschaf nieuwe Toyota. Nooit klachten bij deze firma gehad.

A visscher (Meppel)
04-05-2016
9

zeer professioneel en kundig

A.J. De Jonge (Staphorst)
04-05-2016
8

Je wordt er goed behandeld, goede service en klantvriendelijk

Anoniem
04-05-2016
9

Deskundige, vriendelijke vlotte medewerkers. Koffie staat altijd klaar. Goed voorziene leestafel; wifi.

yvonne lindeboom (Zwiolle.)
22-04-2016
8

prima service, klantgericht, komen afspraken na .

Anoniem
22-04-2016
10

Alles o.k

H.Nijenhuis (Zwolle)
22-04-2016
10

alles is goed wat besproken is en in de garage.

J W Doggen (Ruinerwold)
18-04-2016
9

Alles goed, en correct. Hier kom ik al 43 jaar.

Anoniem
13-04-2016
9

Ik vindt het een heel goede dealer altijd kun je er terecht.

Anoniem
07-04-2016
9

word altijd vriendelijk ontvangen,en snel geholpen

Anoniem
06-04-2016
8

Helemaal tevreden en volgens afspraak

Arie Bijker (Zwolle )
30-03-2016
8

een betrouwbaar en vriendelijke behandeling naar de klant toe

Anoniem
29-03-2016
10

prima garage, prima mensen.

A.G.Benjamins (Hoogeveen)
10-03-2016
10

Klant vriendelijk
Goede afspraken

Anoniem
09-03-2016
8

Accuraat werken en vriendelijke bediening

henk lopers (hardenberg)
24-02-2016
8

bevalt me er altijd uitstekend

Anoniem
17-02-2016
10

omdat de dealer dit toekomt wij gaan er met plezier naar toe als wij wat aan de auto hebben

Dhr. R. Sam (Zwartsluis)
17-02-2016
9

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, vriendelijke vakbekwame mensen zowel de verkopers, de baliemedewerkers en de monteurs. Denken met mij als klant mee en rekenen een eerlijke prijs.

J.W.ten Brinke (Zwolle)
17-02-2016
9

Een zéér correcte en vriendelijke behandeling.
Houden je volledig op de hoogte van de afspraken die gemaakt zijn.
Nette garage met vriendelijk personeel.

Anoniem
11-02-2016
9

Ik ben erg tevreden over het onderhoud van de auto, de verleende service en het meedenken van de medewerkers van dit garagebedrijf.

Anoniem
10-02-2016
8

alles correct en in overleg hersteld

Anoniem
03-02-2016
10

Een hele fijne en betrouwbare garage. Heel klantvriendelijk en nooit problemen gehad in al die jaren dat ik al klant ben.

Anoniem
20-01-2016
8

Vriendelijk, betrouwbaar en vakkundig!

Anoniem
20-01-2016
9

Goed garagebedrijf

Anoniem
13-01-2016
9

Vriendelijke mensen, vakkundige monteurs

Anoniem
06-01-2016
9

Ik ben gewoon heel tevreden, zijn er meer kosten, dan krijg k eerst een telefoontje, om te overleggen. Er wordt altijd meegedacht!

Anoniem
04-01-2016
9

Goede service

E. Jans (Staphorst )
30-12-2015
10

Klantvriendelijk en goede service

Anoniem
23-12-2015
10

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen door al het personeel!

Anoniem
23-12-2015
8

Ik ben zeer tevreden maar zo blijft het een uitdaging voor het bedrijf om scherp te blijven op de klantvriendelijkheid en de service.

J Blaak Venneman (Alblasserdam)
23-12-2015
10

Betrouwbaar, prettige en goede service

Henk Toornvliet (Zwolle)
23-12-2015
8

Klantvriendelijk en correcte behandeling, het is een fijne dealer!

Mevr. M.van Duijvenvoorde (Genemuiden)
07-12-2015
10

vriendelijk personeel. korte wachttijd , goede service, altijd volgens de van tevoren gemaakte afspraken en prijsopgave.

Anoniem
03-12-2015
10

Wij vinden het een perfect autobedrijf met fijne medewerkers,zelfs de directie kent de klant en praat met je.

Mevr. A. Borgmeijer (Hasselt)
02-12-2015
10

Het vertrouwen.

Anoniem
02-12-2015
9

omdat ik uitermate tevreden ben

Anoniem
17-11-2015
9

Goede onderhandelingen, goede service, snelle- en bekwame hulp,klantvriendelijk.

Dhr. Zomer (Dalfsen)
11-11-2015
8

zeer positieve ervaring met het bedrijf in al zijn werkzaamheden en personele aspecten

Anoniem
11-11-2015
10

goed service

Loon (Hasselt)
11-11-2015
8

service, onderhoud goed tot uitstekend.
Alleen laatste keer vervangen verlichting koplamp,
volgens mij een wat te hoge prijd arbeidsopgave, had volgens mij
wat meer service klant gekunt. Behalve dit geen probleem

Anoniem
04-11-2015
8

Ik ben goed en correct geholpen!
prima service.

John Poel (Zwolle)
07-10-2015
10

Word hier altijd prettig geholpen door medewerkers met passie voor hun werk.

Wim Holthof (Zwolle)
01-10-2015
8

snelle behandeling en reparaties correct uitgevoerd
Daarnaast word je niet als nummer behandeld maar als persoon en kennen ze je van naam

Anoniem
30-09-2015
9

Prima garage met een uitstekende service?

L.J. Luten (Dedemsvaart)
23-09-2015
9

Correcte behandeling en goede service

Anoniem
16-09-2015
8

Betere prijsopgave

Anoniem
16-09-2015
10

Prettige ontvangst aan de receptie; goede informatie; prettig/vriendelijke medewerkers. Goed verzorgde zaak

DHR. K.J. JAGER (Zwolle)
11-09-2015
10

Een prima autobedrijf. Men doet, zonder poespas, wat is afgesproken.
Overleg is altijd mogelijk. Je wordt op een prettige en informele manier geholpen door alle medewerkers.

Anoniem
26-08-2015
10

Fantastische service, goed personeel en mooie shop

J.van den Berg (Zwolle)
26-08-2015
10

Zowel leiding als personeel zijn als vrienden in de jaren van kontakt geworden, dat ervaar je ook in gesprekken met andere klanten gedurende de wachttijd in de ontvangst ruimte

L.woning
19-08-2015
10

Een prettige en vertrouwde garage

Anoniem
29-07-2015
9

Je word er goed behandeld

Jan Bouwknegt (Meppel)
22-07-2015
10

ben reeds meer dan 40 jaar tevreden met deze garage.

Anoniem
22-07-2015
10

volle tevredenheid

Ralph Sam (Zwartsluis)
08-07-2015
9

Deze garage is professioneel, vriendelijk en denk mee met de klant. Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Ik ben uitermate tevreden.

Hans Lourens (Staphorst)
08-07-2015
9

Keurig werk geleverd in alle opzichten.

Anoniem
08-07-2015
9

alles was prima

Arjan de Jonge (Staphorst)
08-07-2015
8

Goede service en netjes en correct geholpen, we zijn zeer tevreden

s.h.huberts (staphorst)
30-06-2015
10

het totaal van ontvangst en de verdere afhandeling,ik werd netjes thuisgebracht en na reparatie weer opgehaald,die service zie je niet altijd meer

Joop van den Berg (Zwolle)
25-06-2015
9

goede service. goede opgeleide vakmensen en altijd een correcte bediening

Anoniem
25-06-2015
10

Altijd alles prima voor elkaar

Anoniem
24-06-2015
10

De mensen doen het perfect

René Venderbos (Hoogeveen)
24-06-2015
9

Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en altijd behulpzaam.

Dhr.C.Jansen (Hasselt)
17-06-2015
10

zeer klantgericht en alle medewerkers staan open voor de klant en klant kent ze ook. Daarnaast heeft men altijd interesse in de persoon en niet als klant alleen. Men heeft interesse voor de persoon en je voelt je niet direct een "klant". Dat geeft altijd een vertrouwd gevoel als je binnenkomt. Het is die persoonlijke benadering die vertrouwen wekt en men doet er alles aan om dat vertrouwen te houden.

Anoniem
17-06-2015
8

Betrouwbaar

yvonne lindeboom (zwolle)
17-06-2015
8

nogmaals prima service, vriendelijk personeel, komen afspraken na.

Anoniem
17-06-2015
10

Vriendelijke benadering, duidelijke uitleg over reparatie en kosten.
snelle service
leenauto altijd mogenlijk.

Willem Vonkeman (Zwolle)
04-06-2015
9

Service wordt geschreven met hoofdletters.
De klant staat centraal.
De kwaliteit van de aangeboden occasions is bovengemiddeld goed.
En als er toch iets is dan wordt er alles aan gedaan om dit snel en en goed af te handelen.

Anoniem
01-06-2015
9

wij zijn al 30 jaar klant en nog nooit een probleem gehad

Aleida en Nico Broersma (Zwolle)
13-05-2015
10

Klantvriendelijk, goede sfeer, correcte uitvoering van werkzaamheden. Wederzijds vertrouwen.

Ida Eisma (Zwolle)
30-04-2015
10

vriendelijke mensen, goede service (als verrassing is mijn auto gepoetst, reden: hoort bij een grote buurt)

Rudi de Groot (Zwolle)
29-04-2015
9

Meer dan 30 jaar een zeer tevreden Toyotarijder en met steeds weer die goede service, eerlijk advies en nooit onverwachte hoge reparaties!!

A.kamerman (Nieuwleusen)
29-04-2015
9

Tot nu toe tevreden inzijntotaliteit.

Clemens Epping (zwolle)
29-04-2015
10

Het hele bedrijf,gevuld met uitstekende vakmensen, men weet je naam en groet je, koffie wordt aangeboden, dan hebben ze het daar wel begrepen hoe het werkt.

Anoniem
29-04-2015
8

omdat ik zeer tevreden ben

Ge Klompjan (Nieuwleusen)
29-04-2015
7

snel geholpen.
goede afspraken.
vriendelijke mensen.

Mvr J. Venneman (Alblasserdam)
29-04-2015
10

Eerlijke prijzen, betrouwbaar, hartelijk. Goede service.

K.J.Jager (Zwolle)
29-04-2015
10

Uitstekend garagebedrijf. Geen poespas. Afspraken worden correct nagekomen. Vooraf gegeven prijsopgave klopt altijd.

Gerard Burgers (Dalfsen)
29-04-2015
10

Goede garage met vriendelijk en vakkundig personeel.

Anoniem
09-04-2015
9

door de receptie wordt ik gebeld, dat de winterbanden verwisseld moeten worden, of ik daar al aangedacht had . Fijn dat ze meedenken, dit is maar 1 voorbeeld, maar als er bij een reparatie extra zaken naar voren komen. altijd eerst een telefoontje!

Anoniem
08-04-2015
9

Vriendelijke mensen en een uitstekende service!

Anoniem
08-04-2015
10

Mede omdat ze een goed en eerlijk advies geven.

Anoniem
01-04-2015
9


Deze dealer is door mij als een zeer betrouwbare en prettige garage ervaren. De sevice en de vriendelijkheid van het personeel was tot op heden zeer goed. Voorlopig geen andere dealer/garage

Dhr. J.W.ten Brinke (Zwolle)
30-03-2015
8

Nette en correcte behandeling. Altijd vriendelijk.

Jan de Weerd (Staphorst)
26-03-2015
9

Eerlijk en betrouwbaar

Mevr. M.van Duijvenvoorde (Genemuiden)
26-03-2015
10

goede service, duidelijke en correcte uitleg.

Anoniem
19-03-2015
9

Ik ben al meer dan 25 jaar Toyota-rijder en heb al mijn auto,s bij deze dealer gekocht

Willem de Jonge (Genemuiden)
16-03-2015
8

goede service kosten opgave aangeven extra kosten altijd leenauto

Anoniem
11-03-2015
10

Ik ben daar nooit weggereden zonder een goed gevoel.

Anoniem
11-03-2015
8

Al een jarenlange ervaring met dit bedrijf (ook van familie)

d.jager (genemuiden)
05-03-2015
8

Vriendelijk netjes afspraak alijd correct uitgevoerd

Anoniem
04-03-2015
9

Duidelijke en vriendelijke behandeling. Auto in prima staat teruggekregen. Reparatie goed uitgevoerd.

Anoniem
26-02-2015
9

goede eerlijke service, vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en meedenkend

Fam. H.J. Talen (Staphorst)
25-02-2015
10

wij zijn uitermate tevreden over Korterink

Anoniem
25-02-2015
7

Hij is goed

J. Poel (Zwolle)
25-02-2015
10

Een garage waar ze de klant nog kennen. Professioneel personeel en zeer vriendelijk.

Henk Toersen (Hasselt)
25-02-2015
10

uitstekende service en heel vriendelijke mensen

S Wobben (IJsselmuiden)
26-01-2015
9

Betrouwbaar adres

L.woning (IJsselmuiden)
07-01-2015
10

Zeer goed klanten contact en service en prettig personeel.

Ton Reijntjens (Marknesse)
08-12-2014
9

betrouwbaar , no nonsens , vriendelijk , afspraken worden nagekomen.

A.C.Broersma-Weelink (Zwolle)
02-12-2014
9

Persoonlijke benadering, goede afhandeling van zaken en vertrouwen dat je krijgt.

Dhr. C. Bakker (Assen)
01-12-2014
10

Ben reeds jaren klant bij Korterink. Betrouwbaar adres. Coulante bediening. Ben zeer tevreden over mijn dealer.

Klazien Kuiper (rouveen)
19-11-2014
10

altijd goed en vriendelijk behandeld,keurig te woord gestaan

Aart Borst (Zwolle)
21-10-2014
8

klantvriendelijk en deskundig.

Anoniem
21-10-2014
8

Betrouwbaarheid, gemoedelijkheid, efficiency, klantvriendelijk, kundig

Janco Cnossen (Zwolle)
20-10-2014
9

Betrouwbare garage, prima mensen, no nonse, doen wat ze zeggen

jan pierik (hasselt)
20-10-2014
10

zeer tevreden!

wmeulman (beltschutsloot)
20-10-2014
8

snel en vriendelijk

Anoniem
16-10-2014
10

prettige mensen, goede behandeling

Dhr.W.G.Pol (Meppel)
16-10-2014
9

Het is een familiebedrijf. De medewerkers zijn erg vriendelijk. De monteurs doen hun best om de klant duidelijk uit te leggen wat ze gaan doen of al hebben gedaan.

Anoniem
14-10-2014
10

Al jaren heel correct behandeld.

Henk van Dieren (Zwolle)
14-10-2014
9

100 % tevreden, klantvriendelijk, komt afspraken na.

Anoniem
09-10-2014
7

Jemoet iets niet te hoog waarderen dan blijven ze goed aktief

Jan Bartels (Hasselt)
08-10-2014
9

klant vriendelijke behandeling
goede afhandeling van klachten of problemen

Dhr v.d.Belt (Zwartsluis)
08-10-2014
10

zeer goede behandeling door iedereen van de receptie en werkplaats,werkzaamheden goed uitgevoerd.

Anoniem
01-10-2014
9

Ik ben zeer tevreden en wordt altijd correct behandeld

Anoniem
01-10-2014
8

betrouwbaar

Anoniem
29-09-2014
9

klantvriendelijkheid

G van den Belt (Zwolle)
29-09-2014
10

Goede servise en goed werk en klant vriendelijk.

Robert van den Broek (Kampen)
24-09-2014
10

Hier geld --Geen Gezeur -- het moet goed zijn.

willem de jonge (genemuiden)
19-09-2014
8

goede service correcte prijsopgaaf vriendelijk zowel receptie en werkplaats, kortom ik ben een tevreden klant.

Martin Remmelts (Nieuwleusen)
19-09-2014
8

Goede dealer

Ab Boschman (Steenwijk)
19-09-2014
8

klantvriendelijkheid

Anoniem
10-09-2014
10

deskundig en klantvriendelijk

Bert Borgmeier (Nieuwleusen)
10-09-2014
9

Zoals ik al aangaf, heel aardige mensen, concurerend en correct.
Daar doe je dus graag zaken mee.

Anoniem
02-09-2014
7

tevreden

J. Poel (Zwolle)
07-08-2014
10

Al het personeel is vriendelijk en weet waar ze het over hebben

Mevr N Last (Genemuiden)
30-07-2014
9

Als het te lang duurt krijg ik gewoon een auto van de garage mee. de service is gewoon geweldig

Meerveld (Genemuiden)
29-07-2014
10

Eerlijk duidelijk vriendelijk betrouwbaar goede prijs

Anoniem
29-07-2014
3

Botheid, onvriendelijk, niet groeten. Als je hem tegenkomt het hoofd de andere kant opdraaien.

Dhr G Bruintjes (Zwartsluis)
25-07-2014
10

Wij zijn altijd tevreden over de geboden service

Jan Westerman (Nieuwleusen)
16-07-2014
9


voor de goede behandeling

Anoniem
09-07-2014
9

betrouwbare mensen die waar maken wat ze beloven.

1roelof koobs (staphorst)
09-07-2014
10

al 40 jaar klant. dat zegt genoeg.

Anoniem
08-07-2014
9

De auto is in vertrouwde handen en dat geeft een prettig gevoel.

Anoniem
08-07-2014
9

Aardige mensen met verstand van zaken.

Anoniem
26-06-2014
10

Vriendelijk, vakkundig, niet overheersend, gemoedelijk en zeer betrouwbaar

John Poel (Zwolle)
26-06-2014
10

Zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ze weten wie je bent.

Han Verhoeven (Zwolle)
26-06-2014
9

Komt afspraken goed na,en zijn vriendelijk!!!!

W.M.Visch (Zwolle)
26-06-2014
7

correcte informatie en behandeling

w.leegsma (hasselt)
11-06-2014
8

ik voel me goed behandeld als klant

wijnand kosters (Hasselt)
06-06-2014
8

Vertrouwen.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.